MTB Assen: 15 Juni 2015

Een druk fietsweekend, waarin Wielerweekend Gilze samenviel met de MTB wedstrijd in Assen. Met de zon op het gezicht en de wind in de rug, streden diverse renners in Bom Ventoux kleuren mee voor de prijzen.

Lees verder
Benelux cup Eupen: 6 Juni 2015

Ook in het buitenland kun je regelmatig stuiten op een afvaardiging van het Bom Ventoux team. Zo zijn Bas en Marcel dit weekend afgereisd naar Eupen, om daar deel te nemen aan de Benelux cup.

Lees verder
Heeswijk-Dinther: 31 Mei 2015

Op zondag 31 Mei werd in Heeswijk-Dinther gestreden op een lichtelijk gewijzigd parcours ten opzichte van vorig jaar. Het parcours bleek uiteindelijk zeer de moeite waard. Het draaien, keren en tempowisselingen vroegen het maximale van de ruggengraat van de renners.

Lees verder
NK Streetrace Goirle: 25 Mei 2015

Met speciale herinneringen aan het parcours keren we elk jaar weer terug naar de straatrace in Goirle. In 2012 won Bart voor Patrick en maakte Patrick ook de overstap naar ons team. Vorig jaar was het juist Geert die met bloemen huiswaarts keerde. De renners waren dus benieuwd wat de straten van Goirle, gevuld met rijendik publiek, muziek en ambiance, dit jaar op zouden leveren.

Lees verder
MTB Streetrace Zijtaart: 19 Mei 2015

Een zeer bijzondere avond stond 19 mei op het programma voor Naomi en Bart. Naomi maakte haar debuut in Bom-Ventoux kleuren in Zijtaart! De aanleiding hiervan was een belofte die ze een jaar eerder, bij de streetrace van Berkel-Enschot maakte. Toen Bart (haar vriend) in Berkel-Enschot won, en ze zag dat er ook vrouwen meededen, waren haar woorden: ‘Volgend jaar doe ik ook mee!’.

Lees verder
MTB Trophy Sittard-Geleen: 17 Mei 2015

Op 17 mei werd voor het tweede jaar op rij de MTB Trophy Sittard-Geleen georganiseerd op de Watersley. Hier huisvest ook het KNWU team zich met onder andere Milan Vader die dit jaar een sterk en nog veelbelovend debuut maakt bij de elite/beloften.  Het technische gedeelte van het parcours is uitgezet op een oppervlakte van een postzegel.

Lees verder
Benelux Cup Erezée: 9 en 10 Mei

Op 9 en 10 mei werd de tweede buitenlandse wedstrijd georganiseerd in de Benelux cup reeks. Deze wedstrijd werd verreden in Erezee. Van het team waren het Marcel en Bas die afreisden naar België voor wat wederom een technische wedstrijd bleek te worden.

Lees verder
MTB Havelterberg: 26 April 2015

Op de zondag voor Koningsdag hebben de renners van Bom Ventoux alles uit de kast getrokken in Havelterberg. Op een dag waarop het afwisselend regende en zonnig was, is het de renners gelukt om stuk voor stuk op een mooie plaats te eindigen.

Lees verder
< vorige pagina              volgende pagina >