BOM Engineering stopt na 4 jaar hoofdsponsorschap.Toen Ruud Jacobs eind 2011 zijn eigen mountainbike team begon was het John Bom die zonder enige twijfel besloot om hoofdsponsor te worden met Bom Engineering. Dit zonder enige vorm van garantie op goede uitslagen of succes van het team. Het teamdoel was duidelijk en sprak aan: ‘Veel plezier beleven op de fiets en dit uitstralen tijdens wedstrijden en trainingen.’  Dat is de basis om tot goede prestaties te komen, zo was de gedachten.

Het bleek een goed concept en voor seizoen 2014 werd een KNWU-teamlicentie aangevraagd om de renner ook op een elite niveau te kunnen begeleiden. Bom Engineering twijfelde niet en zorgde dat de renners konden worden voorzien van een goede basis om hun ambities te kunnen verwezenlijken.

Met het einde van seizoen 2015 in het zicht kunnen we terugkijken op een vruchtbare tijd waarin er vele mooie podiumplaatsen behaald zijn met de nodige persoonlijke overwinningen. “Dit is een goed moment om het sponsorschap over te gaan dragen. Ook nu Ruud Jacobs ervoor heeft gekozen als ploegleider te stoppen en zelf meer te gaan fietsen.” verteld John Bom. Ruud vervolgd “Ik ben John en Bom Engineering erg dankbaar voor het blinde vertrouwen wat men vanaf het begin in het team heeft gehad. Dit maakte de basis dat ervoor heeft gezorgd dat we bijzonder goed hebben kunnen presteren en nu een meerwaarde zijn tussen de Nederlandse teams”.

Binnenkort zal er meer bekend worden gemaakt over het nieuwe team voor 2016.

Voor nu hartelijk dank aan alle sponsoren, bekenden en supporters voor de afgelopen jaren! Samen met u konden persoonlijke doelen worden bereikt, tegenslagen overwonnen en overwinningen gevierd.