Topcompetitie Apeldoorn: 27 & 28 september
Team

Niet alleen het weer was perfect tijdens de laatste wedstrijd van de Dyna-Sys MTB Topcompetitie in Apeldoorn dit weekend. We hebben ook heel wat bosjes bloemen bij elkaar gefietst.

Patrick reed bij de masters 40+ een ijzersterke wedstrijd en stelde zeer knap een derde plaats veilig en werd ook nog eens 3de in het klassement! Jan reed een goede inhaal race en werd 25ste. Ron had lek en moest genoegen nemen met een 31ste plaats. Bij de masters 30+ had Anco er graag wat meer uit gehaald maar kon door materiaal pech niet verder komen dan een nette 5de plaats. Daarmee kon hij niet zijn 3de plek in het klassement behouden. Ruud reed bij de Amateurs een nette wedstrijd en noteerde een 20ste plaats.

Op zondag werd Mart 9de bij de junioren en Aniek 11de bij de nieuwelinge dames. Bart moest helaas wegens koorts afzeggen maar Geert compenseerde dit helemaal door de winst te pakken in zijn funklasse wedstrijd voor Christian Last.

Een geweldige afsluiter dus van dit XC seizoen. Volgend weekend staat voor de renners het NK Marathon op het programma!

Foto’s en het gehele verslag zal binnenkort op de website te vinden zijn!