Trainingswedstrijd Veldhoven: 15 Februari 2015

Zondag stond Bom-Ventoux coureur Sjoerd aan de start bij de 3e trainingswedstrijd in Veldhoven. Op industrieterrein “de Run” worden daar in februari de eerste rondjes gedraaid. Na een sterk optreden vorige week, waarin Bart 2e werd en Sjoerd 6e, moest Sjoerd het deze week alleen doen. Bart verkoos een training, wegens een opkomend verkoudheidje.

Lees verder
Trainingswedstrijd Borchwerf: 8 Februari 2015

Zondag heeft Anco de tweede trainingswedstrijd gereden op zijn racefiets. Deze wedstrijd was op Industrieterrein Borchwerf in Roosendaal, slechts meters verwijderd van hoofdsponsor Bom Engineering.

Lees verder
Trainingswedstrijd Veldhoven: 8 Februari 2015

De tweede trainingswedstrijd op het industrieterrein “De Run” in Veldhoven op 8 februari was voor Sjoerd en Bart de eerste wedstrijd in opmaat naar het nieuwe seizoen. In een gemengd elite/belofteveld zaten Sjoerd en Bart beide attent van voor te koersen.

Lees verder
Jos Feron cup Overloon: 1 Februari 2015

Geert van Kuijk liet tijdens de laatste wedstrijd in de Jos Feron cup in Overloon zien dat hij ook goed uit de voeten kan op de veldfiets. Hij zetten zijn fiets als tweede over de streep achter Peter van den Heuvel. Ferdi van Katwijk maakte het podium compleet.

Lees verder
Jos Feron cup Beegden: 25 januari 2015

Zondag reed Geert zijn eerste wedstrijd van dit seizoen in het Limburgse Beegden. De renners werd een mooi bos rondje voorgeschoteld dat er technisch bij lag door de gevallen sneeuw en intredende dooi.

Lees verder
UCI Worldcup Hoogerheide: 25 januari 2015

Mart Muskens reed vandaag, in het oranje, een geweldig mooie inhaalrace tijdens de wereldbeker cross Adrie v/d Poel in Hoogerheide. Met 72 renners aan het vertrek werd Mart als laatste opgeroepen en wist zich tijdens de wedstrijd helemaal naar de 21ste plaats te knokken! Een geweldige prestatie.

Lees verder
Marcel Lommers naar BOM Ventoux

Het Bom Ventoux team versterkt zich met Elite renner Marcel Lommers (Merida-Bassa). Marcel vond bij het BOM Ventoux team een prima plaats om zijn olympische cross country ambities te combineren met zijn studie.